Procedure Erkennen Verworven Competenties (EVC)

De Kaderopleiding Opleiden is bedoeld als didactische training voor alle opleiders.

Voor ervaren opleiders, die sinds de invoering van het competentiegerichte onderwijs langer dan een jaar een aios hebben begeleid en die aantoonbaar geschoold zijn op het gebied van competentiegericht leren en opleiden, bestaat per uitzondering de mogelijkheid de aanwezige competenties te laten erkennen. De ervaring leert echter dat ook ervaren opleiders behoefte hebben aan gerichte (bij)scholing in het competentiegerichte leren en opleiden. De KOO blijkt ook voor deze opleiders een nuttige en inspirerende scholing te vormen.

Mocht een opleider toch vrijstelling voor twee of meer modules van de KOO willen aanvragen, dan is dat eventueel mogelijk door middel van een zogenaamde EVC-procedure. Deze procedure komt niet voor accreditatie in aanmerking.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de programmaleider van het programma Opleiden Opleiders, via een mail naar opleidenopleiders@soon.nl

Onze website plaatst enkel strikt noodzakelijke cookies zodat de website goed werkt en we genereren daarnaast anonieme gebruiksstatistieken. Lees hier hoe we omgaan met jouw privacy en gegevens.