Maak eerst een profiel aan, dit kan via de link wachtwoord aanvragen aan linkerkant van de pagina.

 

Een eigen inlog geeft mogelijkheid om tijdens het invullen van het sollicitatieformulier tussendoor te stoppen en later weer verder te gaan (bijvoorbeeld omdat u bepaalde gegevens niet bij de hand hebt). Alles wat u tot dan toe hebt ingevuld blijft bewaard.

 

U ontvangt van ons een e-mailbericht met daarin uw loginnaam en wachtwoord, mogelijk belandt deze e-mail in uw spam. Hiermee kunt u inloggen op de website.

 

Ga vervolgens onder het kandidaten-menu naar de link Aanmelden. Daar ziet u een overzicht van de beschikbare sollicitatieperiodes waarvoor u kunt solliciteren. Klik op de naam van de periode om het solliciteren te starten. In het sollicitatieformulier kunt u onderaan altijd kiezen voor "Opslaan". De gegevens worden dan opgeslagen zodat u later verder kunt werken. Op pagina 6 van het solliciatieformulier vindt u onderaan de knop Aanmelden. Uw sollicitatie wordt dan definitief verzonden.

 

Na het verzenden van de sollicitatie kunt u uw gegevens niet meer wijzigen! U kunt nog wel een PDF-document van uw sollicitatie genereren.

 

Onze website plaatst enkel strikt noodzakelijke cookies zodat de website goed werkt en we genereren daarnaast anonieme gebruiksstatistieken. Lees hier hoe we omgaan met jouw privacy en gegevens.