Online SOON - Verenso Congres
DONDERDAG 26 NOVEMBER 2020

'Covid-19 en de specialist ouderengeneeskunde'

 

Beste aios,

 

Op donderdag 26 november organiseren SOON en Verenso een onlinecongres via ZOOM in plaats van het Verenso najaarscongres. Van ca 12.00u – 18.15u hebben wij gezamenlijk een mooi programma voor je samengesteld.

 

Dit is een unieke gelegenheid om elkaar online te ontmoeten en kennis en ervaringen te delen met betrekking tot COVID-19. Reserveer deze middag dus in je agenda!

 

Voor wie?

De inschrijving via SOON staat open voor alle aios en instituutmedewerkers.

(specialisten ouderengeneeskunde dienen zich aan te melden via de website van Verenso)

 

Wanneer? Op welke wijze?

Donderdag 26 november van 12.00u - 18.15u

Online via ZOOM, vooraf inschrijven via SOON zie inschrijfformulier hieronder, deelname voor aios en instituutmedewerkers is gratis. Zorg tevens dat je zelf over een gratis ZOOM account beschikt, aan te maken via www.zoom.us

 

Namens SOON, 

 

Raymond van de Walle, voorzitter SOON

 

 

Programma 

Het programma bestaat uit een aantal webinars en een debat. Onderwerp van de dag is 'Covid-19 en de specialist ouderengeneeskunde'.

We starten om 12.00u uur. Rond 16.15u wordt de Jan Stoopprijs uitgereikt en daarna volgt (als je lid bent) de algemene ledenvergadering van Verenso. Klik hier voor het programma en sprekersinformatie.

 

 

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier om deel te nemen aan het congres. Als je ook aan de ALV vergadering wil deelnemen dien je hiervoor apart via Verenso in te schrijven.

 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Graag een keuze maken
Ongeldige invoer
Graag een keuze maken
Je moet akkoord geven om het formulier te verzenden

 

Vragen

Heb je vragen? Mail dan naar Babette Cuppé, programmamedewerker van het landelijk cursorisch onderwijs bij SOON: congres@soon.nl

Onze website plaatst enkel strikt noodzakelijke cookies zodat de website goed werkt en we genereren daarnaast anonieme gebruiksstatistieken. Lees hier hoe we omgaan met jouw privacy en gegevens.